Wat we doen

Meer dan zaaddrogers uit Enkhuizen

U heeft behoefte aan uitmuntende kwaliteit zaden. U vraagt om optimale conditie van uw partijen zaden en pillenzaden. Naast een logisch bedieningsgemak voor uzelf wilt u uw zaden alleen blootstellen aan de allerbeste hybride droog- en bewaartechnieken. Wij van Seed Conditioning Enkhuizen weten dat als geen ander. Daarom is ons leveringspakket enkel en alleen van hoogstaande kwaliteit. Onze nieuwe systemen voldoen daarnaast ook aan de huidige veiligheidsnormen en milieueisen.

Bij Seed Conditioning Enkhuizen is men dagelijks bezig met het innoveren op het gebied van klimaat- en droogtechnieken. Al meer dan 20 jaar richten zij zich op droog-, kiem- en bewaarprocessen van zaden. Uiteindelijk is deze bedrijfstak onder het label Boukens Enkhuizen vandaan geschoven en staan nu op eigen benen. Van Nederland tot Japan. Van Frankrijk tot Mexico.

Werken met Seed Conditioning Enkhuizen betekent dat u zult meeliften met de ontwikkelingen. De kennis die Boukens heeft opgedaan voor het climatiseren en drogen van grote zwemaccomodaties en ijsstadions worden aangewend voor de nieuwste hybride droogtechnieken voor de zaadindustrie. Dit heeft als voordeel dat we altijd voorlopen op de ontwikkelingen elders in de markt.

Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbare service en grote bereikbaarheid. Wij bieden u oplossingen op maat. Innoveren is ons vak, wij doen niets liever. Onze mensen staan klaar voor u, ook bij storing.

 

Neem contact op