Over ons

Innoveren op basis van ervaring

Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden installaties voor het drogen, bewaren en kiemen van zaden en pillenzaden. Met een team van vakkundige medewerkers staan wij dagelijks tot uw beschikking.

Al in de beginjaren negentig stonden wij aan de wieg van de 3200.00.00, een geconditioneerde zaad en pillen droger. Met dit betrouwbare systeem zijn we al snel wereldwijd gegaan. Nederland, Frankrijk en Japan. Mexico, Chili, Peru. Het blijft een populair product in de zaadmarkt. En dit type zullen we altijd blijven door ontwikkelen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de zaadindustrie maar ook in andere branches op gebied van klimaat- en droogtechniek kunnen wij niet anders dan ons meer naar voren profileren. Zodoende zijn wij met Seed Conditioning Enkhuizen los gekomen van Boukens Enkhuizen.

Specialistisch
Op de engineeringsafdeling van dit Enkhuizer bedrijf zijn heel veel processen en technieken geboren voor allerlei systemen. Onze jarenlange ervaring is daarin een groot voordeel.
Luisteren naar de steeds kritischer en veeleisender wensen van de klant, daar ligt onze kracht. Zonder luisteren naar de brug die nodig is, zal er geen brug worden gebouwd.

Wij zijn een specialistisch bedrijf met professionele deskundigheid. In onze branche zijn we niet meer weg te denken.
Wij bieden een breed scala aan producten. Van drogers voor zaden en pillen, kisten drogers, kiemkasten en kiemcellen, opslagcellen, kweekkasten, kweekkamers. Maar ook voor benodigde klimaatinstallaties en ventilatietechnieken zijn wij een zorgvuldig partner.

 

Neem contact op