Wat hebben we gedaan

Boukens Enkhuizen biedt tezamen met haar zusterbedrijven een compleet pakket aangaande klimaattechnische vraagstukken. Wij stellen deze bedrijven graag aan u voor.

Boukens Koel- en klimaattechniek
Bij Boukens Koel- en Klimaattechniek, in de volksmond nog vaak Boukens Enkhuizen, verzorgen ze alles op gebied van koeltechniek, klimaattechniek, besturingstechniek en airconditioning.
Met al ruim 30 jaar ervaring kan dit bedrijf zich inmiddels profileren die bekend staat om het leveren van betrouwbare adviezen, scherpe offertes, vakkundige uitvoering en een flexibel servicetraject.

Bij Boukens weten wij als geen ander wat een traject omvat en ook wat de ingrediënten zijn voor een perfect stuk tevredenheidsgarantie.

Binnen de koeltechniek is Boukens actief in koel- en vriesinstallaties, isolatie, waterkoeling, ijsmachines, commerciële en industriële koeling. Binnen de klimaattechniek biedt Boukens haar producten en diensten aan op gebied van o.a. luchtdroging, luchtbehandeling en luchtbevochtiging.

Boukens Ice & Climate Solutions
Klimaatbeheersing is voor Boukens Ice & Climate Solutions een koud kunstje. Zij leggen de uitdaging vandaag de dag in grote projecten in buitenland. Dit neemt niet weg dat zij u niet uitstekend kunnen helpen aan benodigde apparatuur in Nederland.

Binnen de leisure en pleasure-markt heeft Boukens Ice & Climate Solutions voet aan de grond gezet in deschaatswereld. Ook diverse kleine en grote zwemaccomodaties en skihallen varen wel bij een luchtbehandelingssysteem van Boukens.

In Nederland is Boukens begonnen met Thialf Heerenveen. In 2008 werd de eerste buitenlandse schaatsbaan geopend, de Kometa in Kolomna (Rusland). Volledig onder leiding van het team uit Enkhuizen is daar het toenmalige ideale ontwerp voor een snelle ijsvloer gerealiseerd. Inmiddels hebben andere landen zich aangekondigd bij Boukens Ice & Climate Solutions waardoor o.a. Sportpaleis Alau in Astana (Kazachstan) en de Olympische baan in Sotsji (Rusland) ook zijn ontworpen en gebouwd volgens de engineeringstechnieken van het bedrijf uit Enkhuizen.

 

Neem contact op