BK1-001-2

BK1-001-2, bewaarkast, enkeldeurs

 

U wilt een solide bewaarkast voor het optimaal geconditioneerd bewaren van kleine en grotere partijen zaden, kijkt u dan naar de BK1-001-2 in 700 liter uitvoering. Wilt u meer capaciteit, dan is er de BK1-002-2 in 1400 liter uitvoering.

Met dit type kast kunt u eenvoudig kiezen voor het koelen of het verwarmen van de zaden. De temperatuur en luchtvochtigheid zijn instelbaar en worden continue gemeten en bewaakt. De ingebouwde Munterdroger zorgt voor continue luchtcirculatie voor een zo homogeen mogelijke luchtconditie. 

Werking
De BK1-001-2 is ontwikkeld volgens het condensatie principe. Condens wordt automatisch verdampt d.m.v. een warmtewisselaar welke gebruik maakt van de warmte die vrij komt van het drogen in samenwerking met enkele aparte verwarmingselementen. Hierdoor is de droger energiezuinig.

Bediening
De droger wordt bediend met een touch kleurendisplay dat op de voorkant van de droger is gemonteerd. Deze display is te beveiligen met 8 verschillende wachtwoorden zodat de machine door meerdere mensen te gebruiken is.
De droger wordt geregeld m.b.v. een procesregelaar en de bediening vindt plaats d.m.v. een touchscreen display. Programma's zijn makkelijk instelbaar.

Specificaties
Meer specificaties, klik hier voor het downloaden van de leaflet in pdf.

 

bewaarkast_BK1-001-2_foto4