DR1-001-2

DR1-001-2, zaad-pillendroger, onderinblaas

 

Geconditioneerd drogen? Vanaf nu naar Seed Conditioning Enkhuizen. Wij bieden u namelijk een zaaddroger met alles wat u nodig heeft voor het drogen van zaden gewonnen uit vruchten zoals, tomaat, augurk, komkommer, paprika, meloen, peper etc. maar ook het drogen van geprimede zaden, het drogen van gecoate zaden en het drogen van gepilleerde zaden.

Werking
De DR1-001-2 droogunit is ontwikkeld volgens het condensatie principe. Condens wordt automatisch verdampt d.m.v. een warmtewisselaar welke gebruik maakt van de warmte die vrij komt van het drogen in samenwerking met enkele aparte verwarmingselementen. Hierdoor is de droger energiezuinig. De ontvochtigings capaciteit per uur verbeterd nog altijd doordat Seed Conditioning Enkhuizen altijd op zoek is naar verbeteringen in de te gebruiken onderdelen.

Bediening
De droger wordt bediend met een touch kleurendisplay dat op de voorkant van de droger is gemonteerd. Deze display is te beveiligen met 8 verschillende wachtwoorden zodat de machine door meerdere mensen te gebruiken is.
De droger wordt geregeld m.b.v. een procesregelaar en de bediening vindt plaats d.m.v. een touchscreen display. Programma makkelijk instelbaar.

Specificaties
Meer specificaties, klik hier voor het downloaden van de leaflet in pdf.

 

zaad-pillendroger onderinblaas DR1-001-2 foto1

zaad-pillendroger onderinblaas DR1-001-2 foto2

zaad-pillendroger onderinblaas DR1-001-2 foto3