DR2-001-2

DR2-001-2, zaad-pillendroger, boveninblaas, dubbel compartiment

 

De DR2-001-2 is een met zijn dubbele compartiment een XL droger die snel en precies uw zaad en pillen kan drogen. Deze droger kan dus meer pillen voor u drogen in dezelfde hoeveelheid tijd.
Met de juiste omstandigheden is het zelfs mogelijk om binnen ~1 uur een batch van 4 miljoen pillen geconditioneerd te drogen. Dit proces kunt u monitoren door middel van het optionele SCADA pakket die het geconditioneerde droogproces op verschillende kritieke factoren controleert tijdens het drogen. Dit alles is echter afhankelijk van de omgevingsfactoren en het type zaad.

Werking
De droogunit is ontwikkeld volgens het condensatie principe. Condens wordt automatisch verdampt d.m.v. een warmtewisselaar welke gebruik maakt van de warmte die vrij komt van het drogen in samenwerking met enkele aparte verwarmingselementen. Met deze droger is het mogelijk om tot 4 miljoen pillen met een diameter van 3 tot 3,5 mm te drogen. Deze moeten worden verdeeld over 2 bakken. Wanneer de pillen worden ingevoerd met een luchtvochtigheid van 30% duurt het ongeveer een uur om deze te drogen. Daarbij is het mogelijk om met Reliance (optie) SCADA systeem veel kritieke factoren te monitoren. Met dit systeem is het mogelijk om de droger efficiënter te laten werken.

Bediening
Met de DR2-001-2 heeft u een eenvoudig te bedienen machine en is dus te gebruiken door al uw medewerkers. De bediening is namelijk te regelen door middel van een touchscreen display waar u aan de ene kant een breed aanbod van functies en mogelijkheden zal treffen aan de andere kant de mogelijkheden om één van de vooraf ingestelde (door u of door ons) programma’s te selecteren.

Specificaties
Meer specificaties, klik hier voor het downloaden van de leaflet in pdf.

 

Zaad-pillendroger dubbel compartiment DR2-001-2 foto 1

Zaad-pillendroger dubbel compartiment DR2-001-2 foto 2

Zaad-pillendroger dubbel compartiment DR2-001-2 foto 3

Zaad-pillendroger dubbel compartiment DR2-001-2 foto 4

Zaad-pillendroger dubbel compartiment DR2-001-2 foto 5