DR1-002-2

DR1-002-2, zaad-pillendroger, boveninblaas

Zoekt u een oplossing voor uw vraagstuk op het gebied van drogen van zaden en pillen? Wilt u graag een geconditioneerde droger met boven inblaas? Dan kunt u ook bij Seed Conditioning Enkhuizen terecht. Een speciale uitvoering van de pillendroger waarbij de standaard luchtinrichting is omgekeerd waardoor de luchtrichting van boven naar beneden is. De basis van deze droger is het type DR1-001-2.

Onlangs is deze droger gebouwd voor onze relatie in Australië. Hiernaast ziet u de afbeeldingen zoals uitgevoerd. De drogers met boven inblaas zijn wat hoger dan de drogers met onder inblaas. Elke droger wordt voor u op maat gemaakt en kan worden voorzien van uw specifieke wensen. Ook deze droger kan met pillenbak en bijhorende transportkar worden geleverd.

Werking
De droogunit is ontwikkeld volgens het condensatie principe. Condens wordt automatisch verdampt d.m.v. een warmtewisselaar welke gebruik maakt van de warmte die vrij komt van het drogen in samenwerking met enkele aparte verwarmingselementen. De ontvochtigings capaciteit per uur verbeterd nog altijd doordat Seed Conditioning Enkhuizen altijd op zoek is naar verbeteringen in te gebruiken onderdelen.

Bediening
De droger wordt bediend met een touch kleurendisplay dat op de voorkant van de droger is gemonteerd. Deze display is te beveiligen met 8 verschillende wachtwoorden zodat de machine door meerdere mensen te gebruiken is.
De droger wordt geregeld m.b.v. een procesregelaar en de bediening vindt plaats d.m.v. een touchscreen display. Programma makkelijk instelbaar.

Specificaties
Meer specificaties, klik hier voor het downloaden van de leaflet in pdf.

 

Zaaddroger Enkhuizen DR1-002-2 foto1

Zaaddroger Enkhuizen DR1-002-2 foto2

Zaaddroger Enkhuizen DR1-002-2 foto4