KK1-001-1

KK1-001-1, kiemkast enkeldeurs, 4 lagen, LED-verlichting

 

Let op, deze kast is nog niet leverbaar!

Dankzij een geslaagde doorontwikkeling op een bestaande kiemkast is de KK1-001-1 een welkome aanvulling voor de markt. Deze kiemkast onderscheid zich doordat zowel de luchttemperatuur als de bodemplaattemperatuur onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om een natuurgetrouwe situatie na te bootsen. KK1-001-1 is enkeldeurs uitgevoerd en heeft 4-lagen met LED-verlichting met een spectrum naar keuze.

Werking
De kiemkast heeft over ieder niveau een uniforme luchtstroom in temperatuur, luchtvochtigheid en luchtsnelheid. Dit draagt bij aan het meest ultieme kiemproces.Dankzij de onafhankelijke instellingen van de temperaturen is het mogelijk de natuur meer na te bootsen. Bijvoorbeeld de worteltemperatuur iets ter verlagen t.o.v. de planttemperatuur waardoor ook uitdroging tot het minimum wordt beperkt.

Bediening
De KK1-001-1 heeft een touchscreen kleurendisplay met een overzichtelijke menustructuur waardoor o.a. setpoints, kloktijden, alarmen en dag/nacht cyclus eenvoudig zijn in te stellen.

Verlichting

Alle LED uitvoeringen zijn onafhankelijk van elkaar dimbaar en instelbaar voor dag en nacht cyclus. Hierbij is het mogelijk om de verlichtingssterkte vertraagd te laten opkomen en af te zwakken.

Specificaties
Geen specificaties, deze kast is nog niet leverbaar.

 

kiemkast KK1-001-1 foto1

kiemkast KK1-001-1 foto3

kiemkast KK1-001-1 foto2